Automatiseret salgsopfølgning på messeleads

Bo Overgaard, Forretningsudvikler, EL:CON A/S


Klik her for at se case


Bedre håndtering af varme kundeleads

Af: Jesper Teglgaard Kongstad, Marketingchef hos Metro Therm A/S & Genvex A/S

Klik her for at se case


Realtids kundehåndtering gav helt styr på kunderne

Interview med Rikke Henningsen Herrguth, Kommunikationsansvarlig, cand. comm. Papiruld Danmark A/S

Klik her for at se case


10 varme kundeleads på 4 mdr. uden markedsføring

Klik her for at se case


Vi fik 1% salg til dem, der har besøgt landingpagen

Af: Mette Brik, medejer og salgsdirektør, Brik+Brik A/S

Klik her for at se case

Viden om kundernes køb ændrer marketing og gør CTR overflødig

Interview med medierådgiver for Morsø, Ulrik Overgaard, Patientfirst.dk, tidligere marketingdirektør hos Netdoktor.dk

Ulrik fortæller om nogle af de gevinster han ser at Morsø har fået ud af at implementere Effecttracker.com

Klik her for at se case

Vi fik en virkelig god sporbarhed på tværs af alle annoncekanaler

Af: Peer Lensbak, marketingchef, MJK Xylem

Klik her for at se case

Eksempler på andre brugere

Mekoprint Mechanics producerer kabinetter, chassisdele og frontpaneler ved brug af adskillige teknologier. Mekoprint beskæftiger ca. 500 medarbejdere på 40.000 m2 produktionsarealer i Europa.


We have a staff of close to 300 devoted employees in Denmark and Poland, and subsidiaries in Germany, Spain, Poland and the USA. We also work through a sales network of agents around the world.
 
In 2016 the American industrial company CTB, Inc., a Berkshire Hathaway company, took over 80 percent of Cabinplant’s shares.

Our main goal is to develop, manufacture and market innovative, high-quality processing equipment for the food industry worldwide.

 

Areco er en svensk koncern startet i 1944, som kom til Danmark i 2015. Kerneforretningen er rettet mod byggebranchen med et omfattende udvalg af bygningskomponenter i metalpladet til bolig og erhvervsejendomme. Gruppen administrerer ca. 6,5 mio. kvadratmeter tag- og vægpaneler og styrer ca. 100.000 tons stål. Koncernen beskæftiger i øjeblikket 200 medarbejdere og har en omsætning på ca. SEK 1,5 mia.

Siden 1954 har Santax Medico opbygget sin forretning omkring billeddiagnostisk udstyr til sundhedssektoren, herunder f.eks. MR scannere og sondeudstyr. Santax er repræsenteret i hele Norden.

Vestfrost Solutions producerer køl/frys løsninger - herunder vinkøleskabe, som sælges lokalt gennem forhandlere.


MJK er en ledende producent af styringer, niveaumålere og flowmålere samt analyse instrumenter til renseanlæg, vandværker og industrier i mere end 150 lande. MJK blev i 2012 en del af Xylem koncernen, som har et omfattende distributionsnet verden over og tilbyder et stort udvalg af produkter og ydelser inden for vand.

RIAS A/S er den største udbyder af plasthalvfabrikata i Danmark. RIAS A/S er leverandør til alle grene af industrien, byggeriet og den offentlige sektor. RIAS A/S er et børsnoteret selskab med thyssenkrupp koncernen som hovedaktionær. RIAS indgår dermed som et af 13 selskaber i det netværk, der under thyssenkrupp plastics forsyner det internationale marked med plasthalvfabrikata.

GK Danmark er en totalteknisk flerfaglig entreprenør og servicepartner, der tilbyder ydelser og leverancer inden for vvs, sprinkling, køl, bygningsautomatik, tyveri- og brandalarmer. GK Danmark er Skandinaviens ledende indeklimakoncern, der omfatter ca. 1750 medarbejdere og repræsenterer en omsætning på ca. 2,8 mia. NOK.

Kingspan Insulation er producent af komplette produktsortimenter inden for isolering. Kingspan har over 10.000 ansatte, og er repræsenteret i 120 lande

Forhandler, der modtager slutkunder fra en producent:

Rasmus, VVS Mester, Furesøfliser og badbussen.dk

Jeg modtager løbende kundeemner fra min leverandør gennem effecttracker.com. Det har været overvældende nemt, at komme i gang med at bruge systemet. Det kan ikke gøres mere simpelt.

Bestil en gratis demo, hvis du vil vide mere om, hvilke gevinster du kan opnå med Effecttracker.com.