Vi har fået langt mere
viden om håndteringen af vores slutkunder

Af: Franciska Andersen, Online Marketing Manager, Nordic Marketing, Geberit A/S

Da vi implementerede Effecttracker, fik vi med det samme et meget bedre overblik over vores kundeforespørgsler, og hvordan vi får håndteret dem.

Data fra Effecttracker har synliggjort nogle udfordringer i vores købsrejse, som har været direkte årsag til lavere lukkerate i salget. Med den nye viden, har vi været i stand til at gennemføre forandringer internt, men også givet bedre kommunikation med vores eksterne partnere. Som noget nyt kan vi tale om ROI, og med de data vi kan trække ud, blive incitamentet til at gennemføre forandringer langt nemmere at trække gennem organisationen.

Vores købsrejser er relativt komplekse, men på trods af det, har det været nemt at komme i gang med at bruge Effecttracker. Så har man styr på sine ønsker og behov, kan systemet sættes op på få timer.

Vi er i gang med en udrulning af Effecttracker i flere lande, og selv om systemopsætningerne variere fra land til land pga. lokale behov, har det været let at få sat Effecttracker styringen op, da vores ønsker allerede ligger som en standard i systemet.

Jeg kan klart anbefale Effecttracker. Systemet har givet mig en helt ny viden om, hvad vi gør med vores kunder, og supporten til at komme i gang har været fantastisk.