Vi får overblik over kampagner og håndtering af kundeleads

Af: Camilla Meldgaard, Marketing Teamleader, Klimaenergi A/S


Vi sælger solcelleløsninger til både private, erhverv og engros, hvor vores kunder har brug for rådgivning. Vi har valgt at bruge Effecttracker som salgsstyringsværktøj til kundeforespørgsler og service.

Når et kundelead henvender sig, giver Effecttracker mig detaljerede informationer om, hvor de kommer fra, og hvordan vi håndterer dem efterfølgende. Helt konkret kan vi spore alle kundeleads, og følge bevægelserne frem til salget. Det gør det nemt at kunne optimere og justere indholdet af vores marketingmix, så vi får mest muligt ud af det.

For sælgerne kan det give et godt overblik over salgsprocessen og hvor i flowet et kundelead er, samt give mulighed for diverse opfølgning på kundeleads.

Vores Effecttracker konsulent leverer altid en god og hurtig service, når vi har brug for hjælp til forskellige typer af spørgsmål.

Når vi har brug for at flytte data rundt mellem forskellige typer af systemer, F.eks. ERP, SOME, Emailmarketing, får vi altid en brugbar sparring med vores konsulent om udvikling af den bedst mulige løsning. Effecttrackers team har kunnet udvikle alle de specialfunktioner, vi har efterspurgt, f.eks. et dialogbaseret ticketsystem til vores servicemedarbejdere.

Selv om det er et stort system med mange tilpasningsmuligheder, er nemt at bruge effecttracker til kampagnestyring, når man først er introduceret til værktøjet.

Jeg kan varmt anbefale Effekttracker, hvis du ønsker en automatiseret proces til at håndtere kundeleads.