Vi får solgt til flere kunder, der henvender sig med et projekt

Af: Brigitta Bunford, marketing, NG Zink A/S

Vores udfordring var, at vi tidligere anvendte et Marketing Automation system med indbygget CRM, som var svært at få tilpasset til vores salgsprocess. Vi var derfor på udkik efter et kundesystem, der passede bedre til os.

Hovedgevinst ved at skifte til Effecttracker:
Efter skiftet til Effecttracker har vi fået et system som vi ved, er skræddersyet til vores salgsprocess. Vi har med det samme fået en meget bedre struktur for opsamling af kundehenvendelser og meget mere detaljerede informationer om kvaliteten af vores kundehåndtering. Det betyder at vi sælger mere.

En gevinst ved at bruge Effecttracker har f.eks. været, at vi har opdaget mangler i vores salgskapacitet, som har betydet at vi skal ansætte endnu en sælger til at tage presset fra de andre sælgere.

Dette har jeg fået ud af at skifte til Effecttracker:
•    Vi har fået en meget bedre ensartet struktur for vores kundehåndtering. Det betyder at vi får solgt til flere af dem, der henvender sig med et projekt.
•    Jeg har fået et kundehåndteringssystem, som er skræddersyet til vores særlige salgsprocess, hvor slutkunden har et projekt, og typisk kun køber en gang.
•    Jeg kan stadig se data fra mine marketingindsatser, men nu kan jeg også se effekten i salget. Det betyder at jeg har meget mere information om, hvor jeg skal bruge mine budgetter mest effektivt.
•    Jeg har haft utrolig nemt at tage Effecttracker i brug, jeg har kun brugt 1-2 timer på at få systemet op at køre, og det har været nemt at lære at bruge.
•    Det er blevet nemmere at styre en lang række henvendelsestyper vores site og telefon

Om: NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter i zink, kobber og aluminium.

NG ZINKs tagrende-, facade-, kvist- og tagløsninger er professionelle byggeløsninger lavet af materialer af allerhøjeste kvalitet, som løbende testes af uafhængige institutter. Vores zinkmaterialer er de foretrukne materialer til alle anvendelser, hvor der kræves en naturlig og levende overfladeoptik, lang holdbarhed og eksklusivt udseende.  Zink og kobber løsninger fra NG ZINK er vedligeholdelsesfrie, 100% genanvendelige, og har under normale forhold en holdbarhed på op til 70 år.